Interiørtjenester


Drømmer du om et perfekt hjem? Eller planlegger du et nytt kontor, kafé, restaurant eller hotell? Trenger du fargeråd? Jeg hjelper deg med å finne personlige interiørløsninger, inkludert idéutvikling, konseptualisering, belysningsplan, boligstyling, planlegging og konsultasjon for de beste fargekombinasjonene og materialene.
Det er tre faser i arbeidet mitt, tilpasset behovene til hvert enkelt prosjekt.  

Fase 1: Konsept, Stilvalg

Fase 2: Plantegninger

Fase 3: Farger og materialer

Moodboard
Planlegging
InnredningPriser og Pakker


Prisene for interiørtjenester avhenger av antall rom, størrelsen på rommet/leiligheten/huset og hvilke tjenester som ønskes. Jeg tilbyr utgangspunktet tre pakker:


Ettroms pakke


Fra NOK 10 500


Konsept/stilvalg
Planløsninger
Plantegninger
Møbleringsplan
Farger
Belysningsplan
Handleliste

Full pakke


Fra NOK 16 500
pr rom

Konsept/stilvalg
Planløsninger
3D visualisering
materialutvalg
Belysningsplan
Fargeplan 
Stylingbok

Finishing touch


Fra NOK 8 500


Konsept/stilvalg
Møbleringsplan
Fargeplan
Handlelist
Interiørkonsultasjon


Ketydesign kan tilby alt fra enkel veiledning til utarbeidelse av komplette innredninger for private og offentlige miljøer. Kanskje ønsker du deg en ny vri i hjemmet ditt? Kanskje er du usikker på hvilke farger du skal innrede med?


Fargerådgivning


“Color is a power which directly influences the soul.”
- Wassily Kandinsky

Harmoni i hjemmet med riktig valg av farger. Jeg er sertifisert NCS (Natural Colour System®) fargerådgiver og utarbeider fargeforslag for vegger, tak og lister til maling basert på dine ønsker, satt sammen i helhet med boligen din.
Pris: 4 500 kr (1-3 rom)
Pris: 6 500 kr (4-6 rom)
Fargesetting eksteriør - hvilke farger skal man velge for husmaling?


På samme måte som valget av farger i innredningen påvirkes av ulike faktorer, blir også fargene utendørs påvirket av flere forhold, spesielt lys og omgivelser som endrer seg med årstidene. Men hvilke farger bør man velge utendørs for husmaling, terrassen eller hytta? Jeg har NCS-kompetanse og kan hjelpe til med å velge utendørsmaling som passer til dine behov.

E-Design - Interiørdesign på nett 


E-design er et nytt nettbasert konsept som gjør det rimelig og enkelt å få interiørhjelp online. Vi tilbyr online interiørdesigntjenester og -pakker uavhengig av din beliggenhet eller budsjett. Du gir oss romstørrelser, bilder, budsjett og vi skreddersyr dine personlige digitale inspirasjonstavler fulle av spennende forslag til prosjektet ditt. Prosessen er enkel, så la oss begynne designreisen! Priser starter på kun NOK 1400.

3D-Visualisering


3D-visualisering er en viktig del av min tilnærming. Ved å bruke 3D-visualiseringer kan vi skape en levende fremstilling av hvordan konseptet vil ta form, inkludert valg av materialer, fargepalett og innredningsstil. Dette gir en realistisk forhåndsvisning som hjelper dere med å ta informerte beslutninger

Hvor jobber jeg?


Jeg tilbyr interiør- og eksteriørtjenester primært i Trondheimsområdet, men også i Trøndelag (for eksempel Stjørdal og Levanger). Dessutom arbetar jag också med inredning design och exteriör färger i närliggande områden i Sverige (Jämtland, Åre). Bare ta kontakt!


Jeg gleder meg til å høre fra deg!
Ta kontakt i dag
+47 463 93 302 - E-post : Kety@ketydesign.no
Interiørarkitekt Stjørdal, Levanger, Trøndelag, Interiör arkitektur och design Åre, Jämtla
        ︎ kety@ketydesign.no        Tel +47 463 93 302        Trondheim, Norway